Jacko King Of Pop
Oto mój grubaśny pamiętnik
Zacznę go pisać
Ostatnio edytowany przez Michael Jackson (2009-12-10 21:33:24)
Jacko King Of Pop
25.08.2009
Dużo się wydarzyło. Właściwie wczoraj odbył się wywiad. Było miło, Pani Alice pytała mnie o moje ulubione rzeczy. I to lubię! Mam nadzieję, że moi fani przeczytają go i będą wiedzieć o mnie więcej.Chciałem podkreślić, że moje odpowiedzi były prawdziwe co do prawdziwego Michaela!
Trasa koncertowa
Dla mnie była bardzo udana! Cieszę się, że mogłem dać coś ludziom, odrobinę rozrywki a może dużo rozrywki tego nie wiem. Fani byli wspaniali i mam nadzieje że świetnie sie bawili.Uwielbiam dawac koncerty, nie wyobrażam sobie życia bez nich. Ogółnia ocena według mnie: 6!
Wszystko Inne
Założyłem FunClub narazie zapisało się kilka osób, ale mam nadzieje że jeszcze kilka osób przybędzie. Nie długo skończe karty członkowskie i zorganizuje pierwsze spotkanie.
Zbieram pieniądze na pomoc dla dzieci i mam nadzieje że zdąże uzbierać pieniądze. Zorganizowałem również 3 dni ze mną. Również kilka osób sie zapisało, na początku postanowiłem ze wycieczka odbędzie sie jak zapisze sie 6 osób, teraz dokładnie nie pamiętam ile osób sie zapisało, ale wycieczka na 99,9 % sie odbedzie xD
Co jeszcze?
Ach tak, podpisywanie mojej płyty Off The Wall, tak było udane tylko szkoda że 1 osoba zadała mi pytanie.
No i jeszcze moje oferta, teraz moge dla każdego zaśpiewać jakąś piosenka za podaną kwote no i część idzie na cele charytatywne.
Bede kończyć
AAAAAAaaaaaaa zapomniałem!! NIE DŁUGO MOZE KILKA DNI PO MOICH URODZINACH WYDAM NOWĄ PŁYTE, NAPISAŁEM JUZ 3 PIOSENKI NIE MOGE SIE DOCZEKAĆ!
kończe.
Cześć.
Ostatnio edytowany przez Michael Jackson (2009-08-25 15:21:47)
Jacko King Of Pop
Hej!
Nic ciekawego sie nie wydarzyło, pewnie dlatego że rozpoczął sie rok szkolny
Chyba niedługo skończy sie budowa moje Neverlandu <3
A co z nową płytą? Sam nie wiem, piosenki prawie gotowe ale obawiam sie że nikt moze nie przyjść no bo szkoła
Ale sam zobaczę
Kończę
Twój Michael
Jacko King Of Pop
Cześć pamiętniczku!
Dawno nie pisałem...
Niestety płyta wyjdzie dopiero na feriach ... może troszkę wcześniej. Ale to tylko z powodu tego że na MC nikt prawie nie wchodzi ...
Poczekam...
Podobnie z Neverlandem...
Nie wiem jak sie za niego zabrać...
Muszę sie pozbierać i wrócić do formy! Próby na koncerty trwają! Ostatnio nie mogłem wytrzymać ze śmiechu jak raz z Mac'iem rzucaliśmy tortami! haha xD
Aa no i co tam jeszcze....
Chyba zrobię jakieś zebranie z fanami...
Dobra kończę i idę do domciu
PaPa!