Cóż...
Teraz ta twórczość nie jest za wielka.
Robie wiele rzeczy, a tu mała próbka:
Rysunki:
Opowiadanie:
www.independents.blog.onet.pl
Grafika
www.dodatki-megan.blog.onet.pl
Z czasem dodam tu jescze kilka rysunków, bo kolekcja jest spora, tylko czasu zgrać nie mam.
Bez twarzy.
Scream.
Śmierć.
Moja pierwsza narysowana gitara ^^ Właśnie ją na kompie znalazłam ; ) Od tamtej pory pojawiło się jakieś 20 nowych x ]
Smok <33
Pierwszy, trzeci i ostatni z drugiego
posta wg mnie najlepsze.
Ten smok nadawałby się na tatuaż x) Fajnie wyszedł.
Aha no i ta maska z pierwszego posta też niezła.
Super! Masz naprawdę talent!
ładnie, a najbardziej podoba mi się smok
Cześć Goście
Ostatnio edytowany przez Megan (2008-08-18 13:54:13)
wiesz co zmieniam zdanie.czepiasz się mojego światłocienia a swój zjadłaś?! aha i jeszcze jedno-styl emo jest BEZNADZIEJNY.
Cześć Goście
Jakbys chciała wiedzieć, to ja tu nigdzie nie widze stylu emo, jeśli już, to ja jestem Punkówą. I jakbys nie zauważyła, moje rysunki to awangarda. Szkoda tylko, że nie wiesz co to jest.
Kurczę Megan nie czepiaj się tak wszystkich, nie wiem po prostu czemu to robisz. Przecież każdy się jeszcze doskonali. Każdy lubi rysować co mu się podoba. Osoby tutaj pokazują swoje prace i mają nadzieję, że ktoś je doceni. Wiesz jak czytam co piszesz innym osobom o ich rysunkach to mi się robi niemiło, a co dopiero osobom, które to rysowały. Przecież oni włożyli w swoje rysunki cały swój talent. Starali się to narysować jak najlepiej. Rozumiem, że chciałaś im powiedzieć o błędach jakie popełniają, ale następnym razem zrób to trochę delikatniej. Ja sama rysuję i wiem jak to jest jeśli ktoś skrytykuję twoją pracę. Wierz mi, że to bardzo niemiłe.
Ja nie uważam, że Megan się czepia. Gdzie Ty widzisz niemiły ton? Przecież
ocenianie rysunków nie polega na samych "oh i ah, jakie to piękne! też tak chcę!". Czasami trzeba wytykać
błędy, mówić co należy zmienić, czego spróbować. I to właśnie powinno pomagać w rozwijaniu talentu, a nie
zniechęcać. Jak ktoś tego nie rozumie to już jego sprawa. Poza tym każdy ma inny gust. Jednemu się podoba tamto,
drugiemu to i trzeba to tolerować, a nie się wściekać.
Neillé - Faktycznie, masz rację Megan się nie czepia. I to jak skomentowała prace Werci nie stanowi dla mnie problemu. Doradziła jej super. Mój błąd. Nie przeczytałam dokładnie jej posta. Jednak mimo wszystko nie podoba mi się to w jaki sposób skomentowała prace Malwiny. Mam wrażenie, że tamten post napisany był w typie "co to nie ja". Możę się mylę, ale mi się tak wydaje. W szczególności nie podoba mi się zdanie "Ten pierwszy koń, to niby ma być w galopie?" wydaje mi się jakby została użyta tutaj ironia. Jeśli było to napisane w innej intencji to przepraszam za całą moją wypowiedź.
Może i została użyta ironia, ale fakt - trudno stwierdzić, czy to galop, skoro
tak nogi się nie układają. Zresztą... poczekajmy co na to Megan.
Mówiąc szczerze, to taka jestem - to co z głowie, to i na języku. Nie pisze zamierzonych ironii ^^ Poprostu szczerość to moja spejalność i pomimo, że wielu osobom to przeszkadza i nadal będzie przeszkadzać, ja nie bedę zmieniać tego co myśle, żeby inni mnie lubili, bo wiem, że większośc osób uważa mnie obecnie za arogancką ^^
Wieszcie mi lub nie - ja lubię krytykę. Pomaga mi się to w wielu sprawach zmienić.
Np. z moimi opowieściami - często wysyłam je do sprawdzenia lub do różnych gazet. czasami są pochwały, ale nie szczędzą też krytyki. Dzięki temu wiem, co mam zmienić.
Ale charakteru nie będę zmieniać.
nie zbyt mi sie podobaja obrazki ale za ten ostatni sprzedam dusze diablu chodiaz popieram Wercie(moja kuzyneczka kochana jak bym jej nie popierala to by mnie udusila)to jednak mam swoj gust
No... one mają chyba troche racji. Przepraszam za ten ton, chyba nerwy mnie poniosły.
Zgoda Megan???
Cześć Goście
Ok, ale wieżcie mi, ja i tak nadala będę mówić, to co myśle ^^
spoko, nie nażucam sie, ale chce skończyc już tą farse
Cześć Goście
Megan, wklej moze jescze cos nowego dobra?? tesknie juz troche za tym