Ogłoszenie

Wpisz się do Księgi Gości!

Całe forum podlega ochronie praw autorskich!
Wszystkie prawa zastrzeżone! / All rights reserved!

Dziękować Wszystkim!
Miasteczko powraca! Zdaje się, że już na dobre ;]

Chcesz dołączyć do Miasteczka Candy?
Zarejestruj się, a następnie zaakceptuj swoje konto, by zostać mieszkańcem! Nie pożałujesz!

Powrociłaś/łeś do Miasteczka po długim czasie i nie wiesz co i jak?
Wystarczy, że zgłosisz się po nowy avatar, a Twoje konto zostanie przywrócone!

Ważne ogłoszenie, które musicie przeczytać.

Nasze święta

Pogadaj z nami, wejdź na czat

#1 2008-01-23 10:21:49

Megan

Użytkownik

6446094

Twórczość Megan.

Cóż...
Teraz ta twórczość nie jest za wielka.
Robie wiele rzeczy, a tu mała próbka:
Rysunki:
http://img98.imageshack.us/img98/5262/maskazw0.jpg
Opowiadanie:
www.independents.blog.onet.pl
Grafika
www.dodatki-megan.blog.onet.pl
Z czasem dodam tu jescze kilka rysunków, bo kolekcja jest spora, tylko czasu zgrać nie mam.

Pracuje jako: redaktorka gazetki
Punk to nie zabawa. Punk, to bunt i krew, więc pamiętaj o tym krzycząc: PUNKS NOT DEAD!

Moje zwierzaki.

#2 2008-03-16 17:23:16

Naomi

Miss Marca 2008

663403

Re: Twórczość Megan.

Wow! to co narysowalass... sliczne!

You Love Me^^ I knOw <33

Pracuje jako: nikt
Znajomi: Emka, Megan, Nela, Neillé,Agnieszka,Victor,Eva,Nicol

#3 2008-05-04 07:08:50

Megan

Użytkownik

6446094

http://img383.imageshack.us/img383/6848/dsc00019oc1.jpg

Bez twarzy.

http://img383.imageshack.us/img383/8099/dsc00018ej0.jpg

Scream.

http://img76.imageshack.us/img76/1925/dsc00021og2.jpg

Śmierć.

http://img403.imageshack.us/img403/973/dsc00032bj7.jpg

Moja pierwsza narysowana gitara ^^ Właśnie ją na kompie znalazłam ; ) Od tamtej pory pojawiło się jakieś 20 nowych x ]

http://img403.imageshack.us/img403/8659/dsc00034dw0.jpg

Smok <33

Punk to nie zabawa. Punk, to bunt i krew, więc pamiętaj o tym krzycząc: PUNKS NOT DEAD!

Moje zwierzaki.

#4 2008-07-06 12:44:19

Neillé

Admin

5794459

Pierwszy, trzeci i ostatni z drugiego
posta wg mnie najlepsze.
Ten smok nadawałby się na tatuaż x) Fajnie wyszedł.
Aha no i ta maska z pierwszego posta też niezła.

.moja praca. burmistrz, bankier, sprzedawczyni, projektantka mody
.znajomi. Anusia, Tina, Hinata, Kika, Nikita, Emka, Megan, Amelia, Maggi, Adrienne, Malwina, Justyna, Angel, Sabina, Mark, Eva, Jakub, Magda, Amy, Jack, Eric, Miley, Damian, Agnieszka, Nick, Mitchie, Sandra, Nicol, Akira, Sophia
.kumple. Zuzanna, Fly, Zuza, Amanda, Angelika, Patrycja, Ina, Katsuko
.rodzina. Mama, Tata, Victor, [drzewo genealogiczne]
.lubi. Japonię, konie, rysować, słuchać muzyki [evanescence, dead by sunrise, linkin park, within temptation, trading yesterday, 30stm, red], pisać wiersze/opowiadania, fotografię, słodycze, upalne dni, komedie i horrory, herbatę z cytryną, ciekawe gadżety
.nie lubi. dzieci neo, chamstwa, ludzkiej głupoty, nudy, deszczowych dni, komputerów bez Internetu
.kocha. (patrz lubi), rodziców, brata, tego jedynego jeszcze brak (w MC)

...

#5 2008-07-21 15:34:56

Pati M.

Miss Grudnia 2008                Miss Marca 2009                  Miss Kwietnia 2009

5185761

Super! Masz naprawdę talent!

Rodzina: Kuba, Błażej
Kumple: Neille, Janet
Praca: lekarz, nauczycielka muzyki, nauczycielka
Kariera: muzyk, piosenkarka, projektantka mody
Adres: ul. Corlands 14, Dzielnica Kryształowa
Dzieci: Madzia, Martyna, Kacper, Mikołaj
Data urodzenia: 10.02.1991
Imiona: Patrycja Magdalena
Nazwisko: Defeer

#6 2008-07-21 18:20:20

Melanie

Miss Lipca 2009                    Miss Urodzin 2009

9794941

ładnie, a najbardziej podoba mi się smok

Pracuje jako: projektantka mody, DJ, fryzjer w salonie, niania, ochroniarz na boisku szkolnym
Znajomi: Roberta,Różyczka,Martysia,Julia,Malwina,Damian,Charlotte,Magda,Neillé,Lilly,Paweł,Miśka, Aiko,Kajka,Victor,Akira,Izaura,Shan,Iga,Nick,Sean,Viki,Alfred & Mathew,Nicole,Dominika,Jasper,Ola,Anna,Ray,Sara,Rołz,Emmett,Esme,Kornel,Natala,Bartek,Carralo
Kumple: Zuzanna, Maciek, Nina, Janet
Chłopak: Matts
Rodzinka: Moje Drzewo Genealogiczne [rozszerzone]
Lubi(czyt. kocha) : Rodzeństwo, WŁOCHY, Wampiry, Twilight, Vampire Diaries, książki, rysować, grać na gitarze(uczę się), pisać pwieści, muzykę (OneRepublic, Miley Cyrus, Taylor Swift, Amy MacDonald, Linkin Park, Yirumę), lody miętowe i pistacjowe, Taylora Lautnera
Nie lubi: różowego, arogancji, ignorantów, powierzchowności

Cześć Goście

#7 2008-08-07 20:46:55

Sabina

Użytkownik

10003404
Call me!

wow. zatkało mnie. naucz mnie tak rysować xD

Pracuje jako: projektantka mody, lekarz, dziekan

Hey Goście ! . <3

Moje najlepsze miejsce na świecie jest między twoim prawym, a lewym ramieniem.! <3

#8 2008-08-18 13:53:31

Megan

Użytkownik

6446094

http://img55.imageshack.us/img55/985/elfsh4.jpg

Ostatnio edytowany przez Megan (2008-08-18 13:54:13)

Moje zwierzaki.

#9 2008-08-19 13:26:44

Melanie

9794941

wiesz co zmieniam zdanie.czepiasz się mojego światłocienia a swój zjadłaś?! aha i jeszcze jedno-styl emo jest BEZNADZIEJNY.

Pracuje jako: projektantka mody, DJ, fryzjer w salonie, niania, ochroniarz na boisku szkolnym
Znajomi: Roberta,Różyczka,Martysia,Julia,Malwina,Damian,Charlotte,Magda,Neillé,Lilly,Paweł,Miśka, Aiko,Kajka,Victor,Akira,Izaura,Shan,Iga,Nick,Sean,Viki,Alfred & Mathew,Nicole,Dominika,Jasper,Ola,Anna,Ray,Sara,Rołz,Emmett,Esme,Kornel,Natala,Bartek,Carralo
Lubi(czyt. kocha) : Rodzeństwo, WŁOCHY, Wampiry, Twilight, Vampire Diaries, książki, rysować, grać na gitarze(uczę się), pisać pwieści, muzykę (OneRepublic, Miley Cyrus, Taylor Swift, Amy MacDonald, Linkin Park, Yirumę), lody miętowe i pistacjowe, Taylora Lautnera

Cześć Goście

#10 2008-08-19 15:00:33

Megan

Użytkownik

6446094

Jakbys chciała wiedzieć, to ja tu nigdzie nie widze stylu emo, jeśli już, to ja jestem Punkówą. I jakbys nie zauważyła, moje rysunki to awangarda. Szkoda tylko, że nie wiesz co to jest.

Moje zwierzaki.

#11 2008-08-19 15:42:26

Miśka

Miss Sierpnia 2008

839707
Call me!

Kurczę Megan nie czepiaj się tak wszystkich, nie wiem po prostu czemu to robisz. Przecież każdy się jeszcze doskonali.  Każdy lubi rysować co mu się podoba. Osoby tutaj pokazują swoje prace i mają nadzieję, że ktoś je doceni. Wiesz jak czytam co piszesz innym osobom o ich rysunkach to mi się robi niemiło, a co dopiero osobom, które to rysowały. Przecież oni włożyli w swoje rysunki cały swój talent. Starali się to narysować jak najlepiej. Rozumiem, że chciałaś im powiedzieć o błędach jakie popełniają, ale następnym razem zrób to trochę delikatniej. Ja sama rysuję i wiem jak to jest jeśli ktoś skrytykuję twoją pracę. Wierz mi, że to bardzo niemiłe.

Pracuje jako: instruktorka jazdy konnej, rzecznik prasowy, pracownik agencji reklamowej
Znajomi:Kika, Muszelka, Justyna, Maggi, Beata, Julia, Oleńka, Mark, Fly, Alan, Rayan, Natasza, Amy, Milena, Jack, Wercia, Piotrek

#12 2008-08-19 16:14:28

Neillé

Admin

5794459

Ja nie uważam, że Megan się czepia. Gdzie Ty widzisz niemiły ton? Przecież
ocenianie rysunków nie polega na samych "oh i ah, jakie to piękne! też tak chcę!". Czasami trzeba wytykać
błędy, mówić co należy zmienić, czego spróbować. I to właśnie powinno pomagać w rozwijaniu talentu, a nie
zniechęcać. Jak ktoś tego nie rozumie to już jego sprawa. Poza tym każdy ma inny gust. Jednemu się podoba tamto,
drugiemu to i trzeba to tolerować, a nie się wściekać.

.znajomi. Anusia, Tina, Hinata, Kika, Nikita, Emka, Megan, Amelia, Maggi, Adrienne, Malwina, Justyna, Angel, Sabina, Mark, Eva, Jakub, Magda, Amy, Jack, Eric, Miley, Damian, Agnieszka, Nick, Mitchie, Sandra, Nicol, Akira, Sophia
.lubi. Japonię, konie, rysować, słuchać muzyki [evanescence, dead by sunrise, linkin park, within temptation, trading yesterday, 30stm, red], pisać wiersze/opowiadania, fotografię, słodycze, upalne dni, komedie i horrory, herbatę z cytryną, ciekawe gadżety
.nie lubi. dzieci neo, chamstwa, ludzkiej głupoty, nudy, deszczowych dni, komputerów bez Internetu

...

#13 2008-08-19 16:34:31

Miśka

Miss Sierpnia 2008

839707
Call me!

Neillé - Faktycznie, masz rację Megan się nie czepia. I to jak skomentowała prace Werci nie stanowi dla mnie problemu. Doradziła jej super. Mój błąd. Nie przeczytałam dokładnie jej posta. Jednak mimo wszystko nie podoba mi się to w jaki sposób skomentowała prace Malwiny. Mam wrażenie, że tamten post napisany był w typie "co to nie ja". Możę się mylę, ale mi się tak wydaje. W szczególności nie podoba mi się zdanie "Ten pierwszy koń, to niby ma być w galopie?" wydaje mi się jakby została użyta tutaj ironia. Jeśli było to napisane w innej intencji to przepraszam za całą moją wypowiedź.

Pracuje jako: instruktorka jazdy konnej, rzecznik prasowy, pracownik agencji reklamowej
Znajomi:Kika, Muszelka, Justyna, Maggi, Beata, Julia, Oleńka, Mark, Fly, Alan, Rayan, Natasza, Amy, Milena, Jack, Wercia, Piotrek

#14 2008-08-19 16:39:13

Neillé

Admin

5794459

Może i została użyta ironia, ale fakt - trudno stwierdzić, czy to galop, skoro
tak nogi się nie układają. Zresztą... poczekajmy co na to Megan.

...

#15 2008-08-19 17:30:26

Megan

Użytkownik

6446094

Mówiąc szczerze, to taka jestem - to co z głowie, to i na języku. Nie pisze zamierzonych ironii ^^ Poprostu szczerość to moja spejalność i pomimo, że wielu osobom to przeszkadza i nadal będzie przeszkadzać, ja nie bedę zmieniać tego co myśle, żeby inni mnie lubili, bo wiem, że większośc osób uważa mnie obecnie za arogancką ^^
Wieszcie mi lub nie - ja lubię krytykę. Pomaga mi się to w wielu sprawach zmienić.
Np. z moimi opowieściami - często wysyłam je do sprawdzenia lub do różnych gazet. czasami są pochwały, ale nie szczędzą też krytyki. Dzięki temu wiem, co mam zmienić.
Ale charakteru nie będę zmieniać.

Moje zwierzaki.

#16 2008-08-19 18:52:38

Zuzanna

Miss Lipca 2008                    Miss Sierpnia 2009                  Miss Września 2009

3066942
Call me!

nie zbyt mi sie podobaja obrazki ale za ten ostatni sprzedam dusze diablu chodiaz popieram Wercie(moja kuzyneczka kochana jak bym jej nie popierala to by mnie udusila)to jednak mam swoj gust

Rodzina  Moja Rodzinka
Przyjaciele: Melanie, Janet, Nina, Fly, Neille
Pracuję jako: projektantka mody, bibliotekarka, kierownik biura matrymonialnego, przedszkolanka, nauczyciel sztuki, lekarz
Znajomi: Janek,Neillé,Cleo,Fly,Ania,Kika,Viki,Magda,Patrycja,Nick, Sandra,Mick, Sophia, Akira, Shan

Lubię: książki, dobrą muzę (OneRepublic, Amy Macdonald, Wilki), koty,prowadzić pamiętnik, moje przyjaciółki, pisać opowiadania, Anglię.
Nie lubię: nudnych książek, osądzania ludzi po pozorach, dzieci neo, ludzi wchodzących mi w drogę, kiedy coś mi nie wychodzi

#17 2008-08-19 20:09:27

Melanie

9794941

No... one mają chyba troche racji. Przepraszam za ten ton, chyba nerwy mnie poniosły.
Zgoda Megan???

Cześć Goście

#18 2008-08-20 05:22:06

Megan

Użytkownik

6446094

Ok, ale wieżcie mi, ja i tak nadala będę mówić, to co myśle ^^

Moje zwierzaki.

#19 2008-08-20 06:53:36

Melanie

9794941

spoko, nie nażucam sie, ale chce skończyc już tą farse

Cześć Goście

#20 2009-07-04 08:11:41

Zuzanna

Miss Lipca 2008                    Miss Sierpnia 2009                  Miss Września 2009

3066942
Call me!

Megan, wklej moze jescze cos nowego dobra?? tesknie juz troche za tym

Rodzina  Moja Rodzinka
Przyjaciele: Melanie, Janet, Nina, Fly, Neille
Pracuję jako: projektantka mody, bibliotekarka, kierownik biura matrymonialnego, przedszkolanka, nauczyciel sztuki, lekarz
Znajomi: Janek,Neillé,Cleo,Fly,Ania,Kika,Viki,Magda,Patrycja,Nick, Sandra,Mick, Sophia, Akira, Shan

Lubię: książki, dobrą muzę (OneRepublic, Amy Macdonald, Wilki), koty,prowadzić pamiętnik, moje przyjaciółki, pisać opowiadania, Anglię.
Nie lubię: nudnych książek, osądzania ludzi po pozorach, dzieci neo, ludzi wchodzących mi w drogę, kiedy coś mi nie wychodzi

Stopka forum

RSS